ACU KONTŪRZĪMULIS – MELNS

ACU KONTŪRZĪMULIS – MELNS

Regulārā cena: €4,24

Special Price €3,61

Produkta kods: 4034

Jūs varat to izmantot, lai pagarinātu acu kontūru un ar vienu pieskārienu mainīt acu izskatu, kompakta un mīksta bāze. Nesatur naftas atvasinājumus un parabēnus, tikai dabīgos pigmentus.

VAI
Apraksts

Details

ACU KONTŪRZĪMULIS – MELNS (KAJAL)

Šo acu kontūrzīmuli var izmantot acu kontūras paplašināšanai vai sašaurināšanai. Jūs varat to izmantot, lai pagarinātu acu kontūru un ar vienu pieskārienu mainīt acu izskatu. Acu zīmuļi ir viens no vecākajiem kosmētikas veidiem, un tos izmanto jau kopš bronzas laikmeta (sākot no 3500.g. pirms mūsu ēras). Kompakta un mīksta bāze, pateicoties sastāvā esošajiem dabīgajiem vaskiem un bagātināta ar E vitamīnu. 

Nesatur naftas atvasinājumus un parabēnus, tikai dabīgos pigmentus, oftalmoloģiski pārbaudīts. 

LIETOŠANA: Izmantot zīmuli uz apakšējā plakstiņa, augšējā plakstiņa vai plakstiņa iekšējās kontūras.

SASTĀVDAĻAS

KARNAUBA VASKS: Iegūts no Copernicia prunifera palmu lapām, kas ir sastopama tikai Dienvidamerikā. Pazīstams kā “vasku karaliene”. Plaši atzīta ar savu spīdumu. Lietošanai savienotas īpašības- izturīgs blīvums ar noturību. Tam ir augstākais kušanas punkts no jebkura dabīgā vaska - tas ir svarīgi, jo produkts vasarā ir pakļauts karstumam. Mīkstina un izlīdzina ādu. 

JAPĀNAS VASKA KOKS (RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX): Koka suga, kuras dzimtene ir Austrumāzija, īpaši izplatīta Japānā. Dabīgs vasks, kas ļauj kontūrzīmuli viegli uzklāt un piešķir tai maigu tekstūru. 

KANDELILVASKS: Dabīgs vasks, kas iegūts no kandelillas auga, un kura īpašības ir ļoti līdzīgas īpašības ar kaktusu. Aizsargājošo īpašību dēļ kandelilla vasks ir būtiska, plaši pielietojma formulas sastāvdaļa, ko izmanto lūpu vai acu kontūru zīmuļu ražošanā. 

BIŠU VASKS: Īpaši ieteicams sausai un plaisājošai ādai, kurai nepieciešama dabīga aizsardzība. Šis dabīgais vasks ir īpaši piemērots jutīgu acu kontūru zonai. Piešķir produktam patīkamu konsistenci. 

VITAMĪNS E: Ta sir spēcīgs antioksidants, kas mazina saules un citu kaitīgo ārējo iedarbību sekas. Tas veicina labas saistaudu funkcijas, uzabo audu stingrību un elastību un palēnina novecošanos. 

KRĀSVIELAS: C.I. 77499 ir verbenas melnais ekstrakts vai dzelzs oksīds, kas ir dabisks krāsviela C.I. 77891 ir titāna dioksīds (to bieži izmanto arī saules krēmos kā filtru). Tādēļ abas krāsvielas tiek uzskatītas par dabīgām un drošām.

 

INGREDIENTS: OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERA, MYRISTYL LACTATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, RHUS SUCCEDANEA FRUIT CERA, CANDELILLA CERA, NYLON-12, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, OLUS OIL, CERA ALBA, SILICA, SORBIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, C.I. 77499, C.I. 77891.

Ražotājs: Jüstrich Cosmetics AG, Šveice

Atsauksmes

Vai vēlaties pirmais atstāt atsauksmi par šo produktu ?

Uzrakstiet savu atsauksmi

Tikai reģistrēts lietotājs var atstāt atsauksmi. Pieslēgties vai Piereģistrēties